Loading...

FAQ

Veelgestelde vragen
Wat is MagBoox en wat kun je er mee?
Met MagBoox heb je voor een vast bedrag per maand onbeperkt toegang tot een collectie van boeken en tijdschriften via de MagBoox-app. Het aanbod van MagBoox is groot en wordt constant uitgebreid, waardoor er altijd een nieuwe boek of tijdschrift is die je nog niet gelezen hebt.
Wat zijn de kosten van een abonnement?
Een maandabonnement kost per maand €4.99. Voor dat bedrag heb je onbeperkt toegang tot een collectie van boeken en tijdschriften. Het abonnement gaat in op het tijdstip van aankoop via de in-app- betaling van iTunes.
Wordt mijn abonnement automatisch verlengd?
Ja, je abonnement gaat in op het tijdstip van aankoop in de App-Store en wordt elke maand op dezelfde dag verlengd.
Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?
Via de algemene instellingen van je iTunes-account kunt je je abonnement opzeggen. Deze optie is echter alleen zichtbaar, wanneer je al een abonnementen hebt afgesloten. Voor meer informatie zie gedetailleerd instructie: http://support.apple.com/kb/HT4098?viewlocale=nl_NL
Hoe werkt de betaling?
De betaling van je abonnement loopt rechtsreeks via de in-app-betaling van iTunes.
Op welke apparaten werkt MagBoox?
MagBoox werkt op alle smartphones en tablet devices met iOS (iPhone, iPod en iPad) en aan een Android- versie wordt momenteel gewerkt.
Waarom wordt er nog niet alle boeken en tijdschriften aangeboden?
Om een goed aanbod te kunnen realiseren is MagBoox afhankelijk van de rechthebbende uitgevers. De catalogus wordt voortdurend aangevuld met boeken en tijdschriften. Uiteindelijk is ons streven om het meest uitgebreide assortiment te hebben.
Ik heb een andere vraag of opmerking over mijn abonnement?
U kunt uw vraag via het contactformulier kenbaar maken.
Ik heb een andere technische vraag?
U kunt uw vraag via het contactformulier kenbaar maken